Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз във Велико Търново. Случката се

...
Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз във Велико Търново. Случката се
Коментари Харесай

Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз

Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз във Велико Търново. Случката се разиграва на Игнажден, по мрачно, само че видеокамери улавят дейностите на злосторника. На фрагментите ясно се вижда самоличността на мъжа, предава bTV.

" Вчера, когато пристигнах на работа, видях самун, пропит с розова течност и оставен пред офиса. Останах уплашена. Споделих с хора от прилежащите офиси и ми трябваше време да си дам сметка какво се случва в относително централна част на града “, описа Галя Маркова. 

Галя преглежда видеокамерите и открива, че хлябът с антифриз е оставен към 21:00 часа на Игнажден.

" Човекът ми е безусловно прочут. Той самият разхожда домакински любим. Спрямо него тези кучета лаят повече от нужното. Обезпаразитяваме ги, кастрирани са, общински са и са маркирани. Не са неприятни животни, просто си разрешават да лаят по избрани кучета “, допълва Галя. 

Хората, които живеят и работят наоколо до мястото се грижат за бездомните кучета. Те се опасяват съществено за животните. Някои споделят, че са чули по какъв начин причинителят се заканва да токсини кучетата. 

" Кучетата не са нападателни към хора. Към други кучета лаят, с цел да си пазят територията. Онзи ден господин мина с домашно куче. И двете кучета се разлаяха и той сподели " ще ги убия “. Аз съм възмутена, тъй като се поставят токсини тук-там, където има жилищен блок, деца, хранителен магазин “, споделя друга жена.

Още през вчерашния ден Галя, която намира хляба с антифриз, подава сигнал на 112. От полицията незабавно се отзовават. Записите от видеокамерата към този момент са конфискувани и казусът е импортиран в прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР